Тиждень фізичної культури та спорту

2016-09-16

День фізичної культури і спорту — свято України. Відзначається щорічно у другу суботу вересня.

Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Доброю традицією стало у нашій школі проведення тижня фізичної культури і спорту, присвяченого дню фізкультури та спорту.

Протягом 5 днів ( з 12.09 по 16.09) усі учні школи із задоволенням брали участь у різних видах змагань. А 15 вересня відбувся Олімпійський урок. Розпочався він змаганням учнів початкових класів. Команди 2, 3 і 4 класів на чолі з класними керівниками виявили свої спортивні здібності, вміння працювати в команді, а головне – азарт і прагнення перемоги. Саме вони й стали вирішальними в перемозі 4 класу. У другій частині конкурсного змагання взяли участь учні середньої ланки. Три команди на чолі з капітанами склали учні різних класів ( обов’язково у кожній команді мали бути представники з 5, 6 ,7 класів). Особливістю цього етапу змагань було те, що після кожного спортивного конкурсу був інтелектуальний. Перемогу отримала команда « Чемпіони» на чолі з ученицею 7 класу- Циганіною Софією.

Олімпійський урок закінчився нагородженням переможців та учасників конкурсного змагання грамотами та заохочувальними призами!

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi